Ov Sulfur – Wide Open – új videó

Fémforgács

Wide Open címmel egy vadonatúj videóval jelentkezett a Las Vegas-i blackes deathcore Ov Sulfur. A zenekart az egykori Suffokate énekese, Ricky Hoover hozott össze a világjárvány alatt.

Alig várjuk, hogy felnyissuk a szemeket (és a füleket!) az Ov Sulfur egy új fejezetére. A dalban őrült hörgéseket és sikolyokat hallhattok Rickytől, amelyek jól mutatják, hogy mennyit fejlődött a Suffokate óta. A zene is hasonlóan új szintre lépett, a három breakdown különbözik mindentől, amit korábban csináltunk, ugyanakkor a refrén és a szóló olyan dallamokat ad hozzá, amelyre már nagyon szükség volt. Megkockáztatva, hogy közhelynek hangzik, azt kell mondjam, ez az eddig legsúlyossabb és ezzel együtt a legdallamosabb számunk.

A dal a vallás gyűlöletéről szól, arról, hogy ébredj fel, rántsd le a leplet a szemeidről és hagyd hátra a hamis hitet. Fenébe a megváltással, legyünk átkozottak!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.