Jinjer – Call Me A Symbol – új videó

Fémforgács

Az Ukrán Kulturális Minisztérium jóváhagyásával az ország nagyköveteiként indul turnéra a Jinjer. A turné június 10-én a Greenfield Festival-lal indult. Ennek alkalmából tették közzé Call Me A Symbol daluk koncertvideóját.

Nagy megtiszteltetés ez számunkra mind zenekarként, mind állampolgárként. A magunk részéről mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb végetérjen ez a háború! Gyertek el, támogassátok az ügyet, táncoljatok és üvöltsetek Ukrajnáért!

Nagyon reméljük, hogy ez a videó és a történelem ezen fontos időszaka új perspektívát ad az embereknek, és rámutat, hogy mindig mindennek két oldala van. Jó és gonosz, igazságos és igazságtalanság. Becsüld meg a jó időket, és nézz szembe a rosszal… de soha, de soha ne add fel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.