Monster Truck – A szőke nő varázsa

Fémforgács

Golden Woman címmel egy vadonatúj dallal és annak videójával jelentkezett a kanadai hard rock stoner Monster Truck. Új daluk csak digitális formában jelent meg az BMG kiadónál.

Golden Woman dalunk ötlete egy lazulós délutánon született meg, amikor éppen azt a gitárt hangoltam, amit a fiam kapott az apámtól.” – nyilatkozta a banda basszusgitáros-énekese, Jon Harvey. “Egy garázsvásáron vette a hangszerre, és úgy gondolta, tökéletes lesz gyakorlásra az unokájának. Végül nálam kötött ki a gitár, aminek pántját magamra akaszottam, és azzal járkáltam fel-alá a házban, egy új riffel kísérletezvén. Miután sikerült kiötleni a riffet, Jerrel közösen elkezdtük finomhangolni a szerzeményt és voila! Innentől már megállíthatatlanul támadott minket az inspiráció! A dal szövege egyébként egy személyes élmény szüleménye, ami élettársamhoz, Simarához köthető. Ő volt az, aki megmentett engem egy nagyon nehéz időszakban, és ezért örökké hálás leszek neki, és annak a misztikus revelációnak, amit a szerelem jelent számunkra. Simara hajszíne természetes szőke, ezért lett ez a dal címe.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.