Living Wreckage – Endless War – új videó

Fémforgács

Endless War címmel tette közzé új single-dalának videóját a Living Wreckage. A Jon Donais (Anthrax, Shadows Fall) és Matt LeBreton (Downpour) gitárosok, valamint Matt Bachand (Shadows Fall, Act Of Defiance) basszusgitáros, Jon Morency dobos (Let Us Prey) és Jeff Gard énekes (Death Ray Vision)  alkotta banda zeneileg a klasszikus hard rockot és modern groove metalt ötvözi.

A banda első szeptember 23-án jelenik meg az M-Theory Audio kiadó jóvoltából. Tavaly ősszel kiadott három dalos One Foot In The Grave című EP-jüket az alábbiakban hallgathatjátok meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.