Vulnificus – A káosz folytatása

Fémforgács

Az amerikai brutal death metal duó, a Vulnificus tegnap (június 10.) adta ki új EP-jét Invocation  címmel. Új 5 számos kislemezük tavalyi EP-jük, az Innomination egyenes folytatása, amiről így beszéltek.

Az Invocation az Innomination-on létrehozott káoszunk folytatása. Szerettük volna tovább feszegetni határainkat, és ízelítőt adni a rajongóknak adni abból, hogy milyen is a régisulis brutális death metal. Ez a kiadás egyben azt is jelzi, hogy mi várható a jövőben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.