Negyven év után újra színpadra állt a Color együttes

Rocknemzedék

Négy évtizede nem hallhattuk élőben a Color zenéjét, de most újra együtt zenéltek az együttes tagjai. Sajnos, nem teljes létszámban, mert az alapító Bokor testvérek, Tibor, Gyula és Attila közül Tibor már nem lehetett jelen váratlan halála miatt. 

A három fivér, Bokor Gyula, Bokor Tibor és Bokor Attila alapította Color együttes a hetvenes-nyolcvanas évek fordulóján az egyik legsikeresebb hazai rockzenekar volt, több slágerét is rendszeresen játszotta a rádió, és gyakran feltűntek a televízióban is.
A debreceni zenekar pályájának aztán az vetett véget, hogy előbb a dobos Bokor Attila disszidált, majd később fivérei is követték, akik az Egyesült Államokban dolgoztak orvosként.

Most az együttes egykori gitárosa, Felkai Miklós koncertjén, Bokor Gyula és Bokor Attila is színpadra léptek Székesfehérváron, a Fezen klubban.

" Annyira szerettem volna, hogy egyszer újra együtt legyen a Color egy koncert erejéig, de ez nem adatott meg, mert Tibi tavaly decemberben váratlanul itt hagyott bennünket" – mondta a Blikknek Bokor Attila, aki korábban is próbálta összehozni a közös zenélést, de a külföldön élő orvos testvérei annyira elfoglaltak voltak, hogy ez a terv nem valósulhatott meg.

Most a billentyűs-szövegíró Bokor Gyula, és Bokor Attila együtt játszottak Felkaival, míg a koncerten felvételről szólalt meg a zenekar legnagyobb slágere, a Bokor Tibor által szerzett Féltelek, írja a Blikk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rocknemzedék nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.