Blackwater Drowning – Lemezelőzetesek

Az US melo-desth metalos Blackwater Drowning július 8-án a Blood Blast Distribution gondozásában adja ki debütáló albumát Sonder // Satori címmel.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre megjelentethetjük első teljes debütáló albumunkat! Ez eddigi éveink évünk csúcspontja. A Sonder//Satori dalai okféle témáról, kezdve a függőségtől, az árulástól, a hatalommal való visszaéléstől, az asztrofizikán, a vállalati patkányversenyen és a személyes fejlődésen át. A Sonder azt jelenti, hogy felismered, hogy mindenkivel, akivel csak találkozol, olyan élénk és teljes élete van, mint a tiédnek, a Satori pedig a megvilágosodás belső élménye, amely leírhatatlan és felfoghatatlan az értelem és a logika számára. Mi úgy érezzük, hogy ez valóban a csoda, ami a növekedés és a személyes kinyilatkoztatások témájához kapcsolódik, mind a jó, mind a rossz értelmével.” – mondta Morgan Riley énekesnő.

Lemezükről az alábbiakban Mortal Coil, valamint Aberrant Leaves videóikat nézhetitek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.