Black Therapy – Blindness – új videó

Onward címmel holnap érkezik a dallamos death metal vonalán mozgó olasz Black Therapy negyedik nagylemeze, amiről Blindness daluk videóját nézhetitek meg.

Az új album a járvány idején készült, ami kicsit rá is nyomta a nyomát. Ez az album Echoes of Dying Memorieshoz képest egy agresszívebb vonalat képvisel, de mégis megőrizte a védjegyünknek tekinthető érzelmileg megragadó dallamosabb hangzást. Néhány dalnál új dolgokat is kipróbáltunk, és reméljük, hogy ti is annyira élvezni fogjátok, mint mi.” – nyilatkozták lemezük kapcsán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.