BIPØLARIS – Terhek – új videó

Fémforgács

Terhek címmel egy vadonatúj videóval jelentkezett a progresszív, modern hardcore punk / thrash vonalán mozgó győri BIPØLARIS zenekar.

Megjelent legújabb dalunk Terhek címmel. A dal tavaly Fekete Zaj Fesztivál fogant és a most lát végleges formájában napvilágot. Ezzel új fejezet nyílik a zenekar életében, hiszen ez a következő album első tétele.” – mondta Németh Attila (Soma) énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.