Klippremier: Jinjer – Call Me A Symbol

Fémcsajok

Tavaly augusztusban, "Wallflowers" címmel adta ki negyedik albumát az ukrán Jinjer. Négy dalhoz - Vortex, Mediator, Wallflower, Disclosure! - készült kisfilm, majd sajnálatos módon Tatiana Shmayluk és a srácok kénytelenek voltak törölni az Észak-és Dél-Amerikába tervezett fellépéseiket az ukrán-orosz háború miatt.

A mai napon újabb szerzeményhez érkezett videoklip, amely a Call Me a Symbol címet viseli.

Hogy még jobb legyen a mai nap - úgy döntöttünk, hogy végre kiadjuk a Call Me A Symbol klipjét! Ezt a videót valahol egy tavaly őszi európai turnén forgattuk, és eredetileg március 8-án akartuk megjelentetni, de nyilvánvaló okokból elmaradt... a szám nem csak a #Wallflowers egyik legjobb dala, de most egy különleges és egyedi helyet foglal el a szívünkben... Egy olyan turnén forgattuk, ami majdnem meg sem történt a pandémia miatt... és most egy ilyen sötét időszakban jelenik meg, amikor országunkat megszállták és háború dúl hazánk utcáin. Nagyon reméljük, hogy ez a videó és a történelem ezen fontos időszaka új látásmódot ad az embereknek, hogy mindennek mindig két oldala van. Jó és rossz, igazságos és igazságtalan - becsüljük meg a jó időket, és nézzünk szembe a rosszal... de soha ne adjuk fel.

- áll a zenekar Facebookos bejegyzésében.

Íme, a videó:

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.