Black Star Riders – Joe Elliott vokálozik az új dalban: Better Than Saturday Night

Rockvilág.hu online rockmagazin

Wrong Side Of Paradise címmel az Earache Records gondozásában 2023. január 20-án jelenik meg a Thin Lizzy utódcsapatnak tekinthető Black Star Riders ötödik albuma, a 2019-es Another State Of Grace lemez folytatása. Bár ez a Thin Lizzy utód-dolog mostanra már kicsit sántít, ugyanis a zenekar tagságában már csak Scott Gorham gitáros képviselte a régi Thin Lizzyt, de már ő sem vesz részt az új Black Star Riders album elkészítésében. Maga a lemez 2021 őszén került rögzítésre, a kaliforniai Studio 606 és az oregoni Toochtoon Sound Stúdió falai között. A producer ezúttal is banda régi partnere, Jay Ruston volt.

A Ricky Warwick énekes-gitáros, Robert Crane basszusgitáros, Christian Martucci gitáros és Zak St. John dobos alkotta Black Star Riders elsőkétn a Better Than Saturday Night című dalt osztotta meg a közönséggel. Ebben a számban nem más, mint a Def Leppard frontembere, Joe Elliott vokálozik vendégként.
A banda az első lemezbemutató turnét 2023 februárjában rendezi meg Nagy-Britanniában. A körúton részt vesz Michael Monroe, illetve a Phil Campbell & The Bastard Sons együttes is.

Black Star Riders – Wrong Side Of Paradise
(2023. január 20 – Earache Records)

01. Wrong Side Of Paradise
02. Hustle
03. Better Than Saturday Night
04. Riding Out The Storm
05. Pay Dirt
06. Catch Yourself On
07. Crazy Horses
08.Burning Rome
09. Don’t Let The World
10. Green And Troubled Land
11. This Life Will Be The Death Of Me

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.