Körbevesz, magába szív – Bemutatta legújabb dalát a Bipølaris

Új dallal és egyben következő lemezük első ízelítőjével jelentkezett a győri Bipølaris társasága. A Terhek ott folytatja, ahol a tavaly igen nagyot menő debüt abbahagyta, mégis kicsit más, kicsit kísérletezősebb, de ízig-vérig Somáékra hajaz a szerzemény. A tétel a győri W-Drum Home Studioban került felvételre, Kis Ádám közbenjárásával. A számhoz egy koncertklip is készült Lerch Péter és Nagy Viktor (Téveszme, Mihaszna Film) által, a dalhoz készült artworköt pedig Borbás Bence rajzolta.

Mi azt javasoljuk, hogy kezdjen mindenki a Terhek sürgős memorizálásába, ugyanis jövő héten, június 17-én elstartol a 17. Hell Vill fesztivál, immáron Felsőtárkányban, aminek második napján a Bipølaris is színpadra lép, egészen pontosan 18:00-kor. Ottali.

//www.youtube.com/watch?v=rUTNfYeH6gE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.