Generation Radio – Új szupergroup, benne a Rascal Flatts, a Chicago és a Journey tagjaival.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Deen Castronovo dobos-énekes, hátproblémáira és ezzel kapcsolatos műtétre hivatkozva még tavaly januárban távozott a Dead Daisiesből. Ez sokaknak azért is volt fura, mert pár hónapra rá már arról számolt be, hogy The Rise Above néven új bandában dolgozik, ebben többek között Jason Scheff-fel, a Chicagóból távozott basszusgitáros-énekessel zenél együtt. Később aztán a hozzájuk csatlakozott Jay DeMarcus (Rascal Flatts) basszusgitáros-billentyűs-énekes elárulta, hogy valójában már 2020-ban is együtt próbáltak.

Alá is írtak az olasz Frontiers kiadóhoz, és talán a kiadó nyomására, de nevet is változtattak, és augusztus 5-én megjelenik a Generation Radio debütalbuma. Jay DeMarcus mellett a másik főszereplő Jason Scheff, aki több mint 30 évig volt a többszörös platinalemezes Chicago együttes basszusgitáros-énekese, hozzájuk Deen Castronovo dobos (Journey, Revolution Saints), valamint Chris Rodriguez (Shania Twain) és Tom Yankton (Rascal Flatts) gitárosok csatlakoztak, és azt ígérik, a Journey és a Chicago stílusát kedvelő AOR-rajongók el fognak ájulni a muzsikától. Why Are You Calling Me Now? Ez a Generation Radio első dalának címe.
Generation Radio – Generation Radio
(Augusztus 5 – Frontiers)

01. Why Are You Calling Me Now?
02. Angels
03. All Night To Get There
04. I Hope You Find It
05. Time To Let It Go
06. Lights Go Out In Paradise
07. Don’t Go
08. Smoking
09. Anything But Us
10. Waiting On Your Sunshine
11. Finally Got It Right

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.