Fekete Pont – Mutasd magad – új szöveges videó

A nálunk is bemutatott Konteó videója után egy újabb klippel jelentkezett a budapesti punk/metalos  Fekete Pont zenekar. Mutasd magad daluk szöveges videóját az alábbiakban nézhetitek meg, amit így kommentáltak:

A dal egy régebbi változatát a tavalyi évben prezentáltuk a zenekar régi YouTube csatornáján, de most felújítva és áthangszerelve kerül a nagyközönség elé, ahogy még senki sem hallotta. Ütősebb, karcosabb és sokkal “feketepontosabb”, amihez egy újragondolt szöveges videó is hozzásegít. A szám egy energikus és vérbeli mocskos filozófia.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.