Manowar – Dave Chedrick lett az új dobos

A Hammerfall és Yngwie Malmsteen volt dobosa, Anders Johansson még 2019 tavaszán csatlakozott a Manowar legénységéhez. A svéd zenész 2019 márciusában debütált a bandában a csehországi Brnóban és az ő dobjátéka hallható a The Final Battle címre keresztelt és elvileg három részesre szánt EP első felvonásán. Ha lesz is folytatás, azokon már nem ő fog dobolni, ugyanis családi okok miatt távozni kényszerült a zenekarból.

„Családi okok miatt jelenleg a lehető legközelebb kell maradnom svédországi otthonomhoz, ezért nem fogok tudni fellépni a Manowar közelgő turnéján. A csapat és a rajongók támogatása a kezdetektől fogva elképesztő volt, minden érintett habozás nélkül befogadott a szívébe, és életre szóló barátokat szereztem. Köszönöm mindannyiótoknak a nagyszerű pillanatokat!” – jelentette be a dobos közösségi oldalain.

Dave Chedrick személyében már meg is van a pótlás, az aktuális Crushing The Enemies Of Metal Anniversary Tour ’22/’23 turné állomásain a korábban többek között a Ravenben és a Kill Ritualban bizonyított Dave Chedrick csatlakozik majd a veterán heavy metalosokhoz. A szóban forgó turné június 22-én startol Athénban, és idén mindössze néhány európai állomása lesz, a menet jövő év elején kapcsol igazán magas fokozatba, de még várhatók további koncertek is. Magyar fellépés a jelenlegi állás szerint nem várható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.