Bipølaris – megjelent a “Terhek” videoklip

A zenekar a következő örömteli hírt küldte:

Megjelent legújabb dalunk „Terhek” címmel. A dal tavaly Fekete Zaj Fesztivál fogant és a most lát végleges formájában napvilágot. Ezzel új fejezet nyílik a zenekar életében, hiszen ez a következő album első tétele.

Fogadjátok sok szertettel:

A zenekar június 18-án fellép a felsőtárkányi Hell Vill #17 fesztiválon. Aki szeretne élőben is megbizonyosodni a tehetségükről semmikép sem hagyja ki ezt a napot!

Tagok:

Németh Attila (Soma) – Ének
Kis Ádám – Basszusgitár
Gede Adrián – Gitár
Borbély Áron – Dob

https://www.facebook.com/BPLRSHC

https://bipolaris.bandcamp.com/

Source

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.