A Couldbounddal dolgozik Charlotte Wessels

2012-ben alakult a finn melodikus death/doom/black vonalon mozgó Coldbound, amely csapat eredeti felállása: Markus Riihimäki, Meiju Enho és Pauli Souka. Utolsó albumuk "The Gale" címmel 2018 nyarán jelent meg, 2020 februárjában pedig Slumber Of Decay címmel közös dalt adtak ki a Leaves' Eyes egykori frontasszonyával, Liv Kristine-nel, akivel még az évben elváltak útjaik.

A zenekar azonban újra aktív: néhány napja jelentették be közösségi oldalaikon, miszerint készül az új nagylemez, amelyen nem más fog közreműködni, mint a holland Delain ex-énekesnője, Charlotte Wessels - ő fogja megszemélyesíteni az album központi figuráját. 

Egyszerűen meg kellett kérnünk Charlotte-t, hogy legyen részese ennek az albumnak, és keltsen életre egy karaktert. Charlotte karrierje egyszerűen elképesztő, és fényes jövő áll előtte! Hatalmas megtiszteltetés, hogy lehetőséget kaptunk a vele való közös munkára, és már nagyon várjuk, hogy mindenki hallja ennek a nagyszerű együttműködésnek az eredményét. Hatalmas köszönet Charlotte-nak is ezért a csodálatos élményért és megtiszteltetésért, hogy együtt dolgozhattunk.

- lelkendezett az északi csapat, akikkel nemcsak Charlotte dolgozik együtt, mint a metal palettán ismert név, hanem Lindsay Schoolcraft is, akit a Cradle of Filth háttérénekeseként és billentyűseként ismerhettünk meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Coldbound (@coldboundofficial) által megosztott bejegyzés

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.