Panic! At the Disco – Augusztusban jelenik meg a Grammy-jelölt zenekar hetedik albuma, a ‘Viva Las Vengeance’, a címadó már meg is érkezett!

Új korszak nyílik a Grammy-jelölt, emblematikus rockzenekar, a Panic! At the Disco életében, ugyanis augusztus 19-én érkezik hetedik stúdióalbumával, a ’Viva Las Vengeance’-szel. A nagybejelentéssel egy időben köszönthetjük az album himnikus címadóját, amire röviddel a megjelenést követően már több mint 1 millió YouTube-felhasználó volt kíváncsi.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.