Zedmind – Stellar Rrom – lemezelőzetes videó

Stellar Room címmel mutatta be új videóját a hazai instrumentális progresszív rock / metal projekt a Zedmind. Az one-man projekt működtetője a multi-instrumentalista producer Hegyaljai-Boros Zoltán (ex FutureRealm), aki épp első lemezének a kiadására készül.

Itt a második audiovizuális klip és dal az idén érkező nagylemezről a Stellar room. A klip a USS Enterprise csillaghajó fedélzeti kamerája által rögzített felvételek felhasználásával készült.”

Zoltán lemeze ez év során Playing with the Power címel várható, amiről így beszélt:

A lemez nagyon sokszínű lesz az extrém metalnak mondható dolgoktól kezdve az elszálós, kísérletezős hangulatokig. A közös pont, hogy a gitáré a főszerep minden számban. Nincs ének, nincs szövegvilág, csak a zene.”

Korábbi Mequaton tételéről az alábbiakat mondta:

Ez a tétel viszonylag egy hagyományos, prog-metalos dal. Itt a gitárszólók együtt lebegnek a szinti-szólókkal.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.