Ember vagy állat? – Hangfelismerési teszt alá vetették a Lorna Shore énekesét

Biztos felmerült már benned is a gondolat egyes halálmetal(-közeli) dalok kapcsán, hogy “nincs az az isten, hogy ezt a hangot ember adja ki.” Nos, ugyanezzel a gondolattal játszottak el most az amerikai Revolver magazin szerkesztői is, ehhez pedig rittyentettek is egy challenge-et nem mással, mint Will Ramosszal, a Lorna Shore frontemberével. Will maga is elképesztő hangtechnikáról tesz tanúbizonyságot újra és újra, így mondhatni evidens választás volt a feladatra.

A rendkívül szórakoztató, közel negyedórás videóban a készítők pár másodperces zenei bejátszásokkal bombázzák az énekest, akinek meg kell állapítania, hogy embertől vagy állattól származik-e a brutális acsarkodás. Bónusz, ha meg tudja mondani, milyen állat és/vagy melyik bandából kicsoda szólal meg. Nem lőném le külön az összes poént, de elvitathatatlan tény, hogy Will nagyon szeretne hallani egy aligátort, ahogy mondjuk egy Dying Fetus-riffre köszörüli a torkát. Hogy megkapja-e ezt, az alább a videóból kiderül:

//www.youtube.com/watch?v=lEc5Y0Z0ZpA

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.