Bullet for My Valentine, Jinjer és Atreyu februárban a Barba Negrában

Idén februárban játszott volna a Barba Negrában a Bullet for My Valentine, persze a buli annak rendje és módja szerint elmaradt, most viszont bejelentették, hogy kerek egy évvel később be lesz pótolva. Egész pontosan 2023. február 10-én. Emellett két vendégzenekar is csatlakozott a lineuphoz, az Atreyu és a Jinjer – utóbbiaknak ez lesz az egyik első megmozdulásuk, miután az orosz-ukrán háború kitörése miatt lemondták az idei koncertjeiket.

Az idei BFMV-dátumra megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek erre a bulira, az új jegyek június 8-tól kaphatók a LiveNation oldalán. Egyéb infók a facebookos eventben.

A Bullet’ egyébként a napokban adott ki egy Stitches című új számot, ami a legutóbbi self-titled albumról maradt le, és annak az augusztusban megjelenő deluxe kiadásán fog majd szerepelni.

//www.youtube.com/watch?v=pGh_t256kDM

//www.youtube.com/watch?v=tMfqGleETyw

//www.youtube.com/watch?v=8vKpqAMQSqY

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.