Terra Nullius – Dalpremier – A tegnap záloga

Rockvilág.hu online rockmagazin

A tegnap záloga címmel egy új dallal jelentkezett a 2020 óta aktív, és a metalt csellóval is színesítő Terra Nullius zenekar. A bandát Sztancsik László dobos hozta létre azzal a céllal, hogy a metal műfajra és a klasszikus zenére jellemző hangzásvilág ötvözésével minél egyedibb produktum születhessen. A fentieknek megfelelően – megkeresés útján – első lépésként a projekthez Madaras János csellóművész csatlakozott.

A két zenész együttműködése 2020 novemberében indult, amely során elkészült a projekt első dala Mindig tarts címmel. Első énekesük, Jósa Tamás (divideD, ex-Archaic), valamint Madaras János csellós azóta kivált a zenekarból, aminek jelenlegi felállása: Ráduly Levente – ének/vokál, Ferenczi Ábel – gitár, Borbély Kristóf – cselló, Saray Norbert – basszusgitár és Sztancsik László – dobok

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.