John Norum – A Europe gitárosa idén új szólólemezzel jelentkezik

Nyolcadik önálló stúdiólemezét jelenteti meg az év második felében John Norum. A Gone To Stay meglehetősen hosszas várakozás után követi a sorban a legutóbbi, 2010-es Play Yard Blues korongot. Az új szólólemezen Norum gitározik és énekel, a dobos Peer Stappe, a basszusgitáros Fredrik Bergenstråhle, viszont a május 20-án bemutatott, egy igazi viking hajón forgatott Sail On dal klipjében azonban Mikael Planefeldt (NorthTale) a basszer.
Norum és anyazenekara, a Europe jelenleg a Whitesnake társaságában turnézik Európában. John Norum nemcsak a Europe gitárosaként, hanem szólóban is igen komoly dolgokat tett le az asztalra, saját műveit pedig – ellentétben Joey Tempest munkáival, amelyekről finoman szólva is megoszlanak a vélemények – többnyire a keménymag is jól szokta fogadni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.