A Between the Buried and Me kiadja a The Great Misdirect koncertfelvételét

Nuskull Magazin

Még szinte ki se hűlt a Between The Buried And Me tavalyi lemeze, a Colors második része, a prog metal-banda már készen is áll, hogy egy újabb klasszikust poroljon le és emeljen a dicső fénybe: a zenekar június 24-én kiadja a 2009-es The Great Misdirect élő verzióját.

A banda tavalyi, húszéves turnéja alkalmából (ami igazából 2020-ban lett volna, de az értelemszerűen kukázódott) játszotta el teljes egészében ötödik lemezét. A hat dal augusztus 10-én, a massachussetsi Worcester városában került rögzítésre, a felvételeket a mindenkori producerük, Jamie King (Vatican, The Contortionist, Scale the Summit, stb.) keverte és maszterelte. Az albumnak egyébként nem ez az első ráncfelvarrása, 2019-ben kapott már egy újrakevert kiadást a tíz éves jubileumára. A banda webshopjából be is szerezhető az új portéka egyéb, korábbi cuccaikkal egyetemben, alább pedig mutatjuk is, hogy többek közt milyen dalok fognak az élő anyagon megszólalni.

//www.youtube.com/watch?v=OwK4MKYxbZE

//www.youtube.com/watch?v=nnAMlvRoe-c

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.