A Crystal Lake énekesével vette újra egyik dalát a Brand of Sacrifice

Tovább folytatódik a Brand of Sacrifice feat-hadjárata: miután az Underoath énekesével teljesen új dalt adtak ki, a Lorna Shore frontemberével egy korábban megjelent számukat turbózták fel, legutóbb pedig átdolgozták a We Came As Romans slágerét, most itt a legújabb állomás. Ez pedig újra a nagy sikerű 2020-as Lifeblood lemez egyik megkerülhetetlen tételéhez nyúl: a Demon King került újravételre, ezúttal Ryo Kinoshitával, a Crystal Lake frontemberével kiegészülve.

Kyle Anderson, a Brand’ énekese úgy vélekedett a japán metalcore-banda fejéről, hogy eddig is nagy rajongói voltak a munkásságának, most viszont olyan teljesítményt nyújtott, amit soha azelőtt nem hallottak tőle, így emelik is kalapjukat előtte. Kyle-ékat a hazai rajongók is elcsíphetik idén az év egyik legnagyobb death metal/deathcore buliján, november 12-én a Dürerben, olyan zenekarok társaságában, mint a Decapitated, a Despised Icon, a Distant és a Viscera. Jegyek és infók a facebookos eventben.

//www.youtube.com/watch?v=x2oLmIIzYUQ

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.