Lamb Of God & Kreator – Közös headliner koncerttel érkeznek Budapestre, három amerikai különleges vendég is csatlakozik hozzájuk!

Hírek

Augusztus 10-én 12 év után játszik ismét Magyarországon a Virginia-i groove metal Lamb Of God, a koncerten pedig a headliner társa a tavalyi Summer Hell fesztiválos különleges fellépése után ismét hazánkba látogató német thrash legenda, a Kreator lesz. A Barba Negrában megrendezésre kerülő esemény öt zenekarral igazi mini-fesztiválnak ígérkezik, hiszen különleges vendégként ott lesz még a Cattle Decapitation, a Blood Incantation és a Vended is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hírek nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.