Három év után újra a Végállomásban lépett fel a Mudfield!

Haverock Közösség

Hatalmas bulit hozott a Végállomás klubba a Mudfield. Három évet kellett várni arra hogy egy óriásit zúzzunk együtt!

Bemelegítésnek a Phrenia zenekar lépett színpadra, akik hatalmas zúzással indították be a bulit.  Szépen meg is telt a nézőtér, és jött a Mudfield!

Három évet kellett várnunk nekünk, és a srácoknak de megérte. Sokan voltunk, és állat buli volt. Sasold a képeket, hátha megtalálod magad:

https://www.facebook.com/media/set?vanity=haverockkozosseg&set=a.382946767182959

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.