Gronibard – 14 év után itt az új albumuk

Regarde Les Hommes Sucer címmel jelent meg a francia gore-grind Gronibard új albuma. A világ leglustább bandájának is mondott zenekar 14 év után tért vissza új lemezével, amire 34 perces, 16 dal került fel.

14 éve, hogy kiadtuk We Are French Fukk You debüt-albumunkat. Több százszor kérdezték meg tőlünk, hogy csak arra koncentráltunk-e, hogy együtt verjük ki az évek alatt, ahelyett, hogy próbálnánk. A válasz: igen… de ez nem a teljes történet. Sok vita folyt arról, hogy minél több szinonimát találjunk a jellegzetes obszcén szavakra (sp*rm, vagy c*m) és higgyétek el, ez nem olyan egyszerű, és sok erőfeszítést kér.

14 év után büszkén jelenthetjük be, hogy végre megtaláltuk, hogyan kell hangolni a gitárjainkat (basszusgitárért legalább 20 évet várunk, érthető okok miatt). Mindegy, ez most a mi pillanatunk, és nagyon örülünk, hogy megoszthatjuk ezt az új lemezt.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.