Új albummal jelentkezik a Strong Deformity!

Kronos Mortus

20 év kihagyás után május 24-ei megjelenéssel, új albummal jelentkezik a Strong Deformity.

Legutolsó albumuk a Magic Syrup ami az Anima Sound System-es barátság gyümölcse nagy port kavart rendhagyósága miatt, és azóta több “legjobb album” listába is beválasztották.

Az új album címe “Inside Your Sun” és a korábbi Strong lemez formulákat követve szintén 10 dalt tartalmaz.

Több mint 2 évig dolgoztak az albumon 4 stúdiót is megjárva. A hangszeres felvételeket és a keverést a Zengőkert Stúdiós Bánházi Gáborra bízták aki a Lazarvs súlyos lemezeit is készítette. Az artwork Weiler Péter munkája.

Május 28-án, szombaton az A38 hajón mutatják be az albumot élőben a Nova Prospect és a Type O Negative tribute műsorát hozó Green Men vendégzenekarokkal.

Ezen kívül ott lesz még Molnár Bálint az Insane-ből és még néhány meglepetés vendég.

Az albumpremier a Hammerworld oldalán lesz május 24-én!

Jegyek:

https://tixa.hu/strong-deformity-lemezbemutato-a38

https://tixa.hu/strong-deformity-lemezbemutato-a38

Source

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.