Holnap startol az Iron Maiden európai turnéja.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Több mint három hétig készült az európai turnéjára az Iron Maiden a horvátországi Splitben. Holnap azonban már végre kezdetét veszi a turné, aminek hamarosan mi is részesei lehetünk. Vasárnap este Zágrábban lép a deszkákra a legendás zenekar a Shinedown és a Lord of the Lost társaságában, hogy aztán június hetedikén Budapesten a Groupama Arénában (Fradi Pálya) adjanak felejthetetlen koncertet.

Az IRON MAIDEN június 7-én érkezik új show-jával a GROUPAMA ARÉNÁBA. Előttük a Shinedown www.shinedown.com lép színpadra, az estét a Lord Of The Lost www.lordofthelost.de nyitja majd.
Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon kaphatók!
Kapunyitás: 17:00 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.