A Voivod énekesével közös dalt adott ki az Imperial Triumphant

Nuskull Magazin

Bemutatta érkező ötödik nagylemezének első ízelítőjét a New York-i Imperial Triumphant. Az avantgarde metalba blackes és jazzes elemeket csempésző maszkos trió a Maximalist Screammel vezeti fel a július 22-én megjelenő Spirit of Ecstasyt, ami a nagy sikerű 2020-as Alphaville-hez hasonlóan a Century Media gondozásában kerül majd ki.

A közel hétperces nóta nem nagyon változtatott a banda receptjén: zseniális, ugyanakkor roppant kényelmetlen tech-zajt kapunk szüntelenül, ezt nem könnyíti meg a dalhoz készült videó sem. A Maximalist‘ klipje olyan, mintha a legtraumatikusabb fekete-fehér művészfilmek összes lázálomszerű jelenetét összeollózták volna. Ehhez társulnak csinos hölgyek, klasszikus verdák, furcsa vágások, illetve a sivatagi teadélutánhoz a talpalávalót biztosító banda is, tetőtől talpig csuklyában és maszkban. Érdekes látvány az egész, az biztos. Ja, és a dalban még feltűnik Denis “Snake” Bélanger, a kultikus Voivod énekese is, ami azért elég fasza dolog.

A zenekart egyébként június 7-én Budapesten, a Robotban is el lehet csípni, ahol az olasz Nero Di Martéval közösen zajonganak majd egyet.

//www.youtube.com/watch?v=MuJcLA4R01s

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.