Szavazz, hogy ki léphessen fel a Toxic Weekend fesztiválon!

Nuskull Magazin

Habár az idén is elmaradó Rockmaraton pótlásául is szolgáló orfűi Toxic Weekend fesztivál programja már az első bejelentésnél is majdnem teljes volt, de egyetlen hazai fellépőnek még van lehetősége bekerülni a programba, amiről most te is szavazhatsz. A július 7. és 9. között a Pécs melletti Orfűn, a Panoráma Campingben (a Fishing On Orfű megszokott helyszínén) megrendezendő fesztivál hardcore/punk vonalas lineupját 6 külföldi és 24 hazai zenekar teszi ki, a közönség által beszavazott banda pedig a szombati napot fogja megnyitni a nagyszínpadon, olyan bandák előtt, mint a The Exploited vagy a Discharge.

A szervezők által a Facebookon megadott 30 zenekar közül dobj egy lájkot (vagy bármi más reakciót) arra, akit legszívesebben megnéznél a zárónapon, és ha ők kapják a legtöbb reakciót, akkor övék a nyitó pozíció. A szavazás albumát itt találod, a hivatalos Facebook-eseményt pedig itt.

//www.youtube.com/watch?v=c1SYP8qtD0I

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.