Red Swamp – Push – új videó

Push címmel mutatta be vadonatúj videóját a Red Swamp. A klipet a székesfehérvári Nyolcas Műhelyben forgatták legutóbbi koncertjük során.

Imádunk Fehérváron játszani, mindig hatalmas hangulat vár minket és végre alkalmat kerítettünk, hogy ezt megörökítsük az új Time to Die lemezünk egyik legjobb dalához. Nagy köszönet és hála a klipben szereplő fehérvári mocsártábornak és a Nyolcas stábnak, akik minden egyes alkalommal odateszik magukat és felejthetetlen bulikkal ajándékoznak meg minket.” – mondta Kovács Greg, énekes.

A banda május 14-én, szombaton a Szimpla Kertben tartja ingyenes, lemezbemutatóját, hol eljátszák a teljes új nagylemez anyagát, valamint a Tiszassippi és Desertdrive lemezeik mocsaras slágerei is helyet kapnak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.