Alestorm: június 24-én különleges magyar kiadásban érkezik az új album

Alestorm: június 24-én különleges magyar kiadásban érkezik az új album, június 3-án koncert a Barba Negrában!

Piratefest Budapest: Alestorm, Visions Of Atlantis, Rumproof, Captain Yarrface DJ Set

Hatalmas kalóz P.A.R.T.Y. készül a Barba Negrában! A június 24-i lemezmegjelenés után rögtön Magyarországon dobja le a horgonyt az Alestorm legénysége, ahol július 3-án adnak egy óriási lemezbemutató koncertet! Kihagyhatatlan alkalom, ha rögtön megjelenés után élőben is megmutatnád, egy hét alatt mennyire sikerült bemagolni a “Seventh Rum Of The Seventh Rum” dalait!!

Őket a Visions Of Atlantis kísérti el, akik “Pirates” című friss lemezükkel remekül el bele fognak olvadni az este hangulatába, hazai fronton pedig a Rumproof martalócai ágyúznak a Barba Negra deszkáiról. Ha valaki valamilyen rejtélyes okból nem fogyasztott el legalább hét rumot kezdésre, és ezért nem tudott kellőképp hangulatba kerülni, erről “A Világ Legjobb Igazi Skót Kalóz Metal” zenekarának, a Rumahoynak az énekese, maga Captain Yarrface DJ szettje gondoskodik.

Facebook esemény:
facebook.com/events/966158367317242 
Jegyek:
alestorm.hmusic.hu

H-Music Magazinnal jelenik meg az új Alestorm lemez!

Az új album, a “Seventh Rum Of The Seventh Rum” június 24-én különleges formában kerül forgalomba Magyarországon: a lemez digipak verzióban csak a magyar kiadáson található bónusz dallal (Nyár van – Neoton feldolgozás – vendég: Köteles Leander) és H-Music magazinnal lesz kapható, melyben rengeteg különleges, exkluzív Alestorm tartalmat (interjúk, érdekességek, dupla poszter) találsz.A kiadvány mellé természetesen magyar mintás Alestorm póló is készül!

És ha ez még nem lenne elég – 7 napig, mindez egyben csak 7777 forintért!

Ha igazán meg szeretnéd csáklyázni a zenekart: limitált ideig, – ma este 7-től, 7 napig, azaz május 17 este 7-ig – “7 Days Of The 7th Rum csomagban is kapható lesz 7777 forintért.

Tartalma:
– Seventh Rum Of A Seventh Rum digipak CD, csak a magyar kiadáson található bónusz dallal (Nyár van – Neoton feldolgozás – vendég Köteles Leander)
– Alestorm borítós H-Music Magazin, sok-sok Alestorm tartalommal, dupla poszterrel- Alestorm: Pirates of The Balaton póló az általad választott méretben
– Belépőjegy a 2022 július 3-i Barba Negrás Alestorm koncertre
– Csak az előrendelőknek elérhető “Alestorm Magyarország” kitűző

Ahol mindent megtalálsz: alestorm.hmusic.hu

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.