Extermination Dismemberment – Agony Incarnate – klippremier

Agony Incarnate címmel mutatta be új single-dalának hivatalos videóját a fehérorosz brutál slam-death metalos Extermination Dismemberment.

Szenvedés, imák és pokol… Több mint négy percnyi súlyos pusztításban. A hús és a lélek fájdalma és gyötrelmei, öt fejezetre osztva. Az Agony Incarnate minden percével egyre közelebb viszi a hallgatót a túlvilág legmélye felé.” – írták közleményükben.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.