Pennhurst – megnézhető a “Megsebzett” videoklip

Megjelent a budapesti Pennhurst zenekar legújabb klipje, a Megsebzett című dalukra. A tavaly megjelent Őrizetlenül nagylemez, először az Életek árán című dalhoz kapott vizuált, most pedig itt a második videó, ami már nem simán image klip, hanem egy történetet követ végig.

A kissé horrorisztikus klip főszerepében Korpás Petra és Király András látható, a forgatás pedig egy tatabányai családi házban és egy fedett parkolóban zajlott. Előbbi majdnem meg is szenvedte a látványosabb tüzesebb jeleneteket, szerencsére azonban senkiben és semmiben nem esett kár a munka során.

A rendező, vágó, operatőr egy személyben Szőr Olivér volt, akinek fáradtságos és nagyon gyors munkájáért nem győz elég hálásnak lenni a zenekar.

A Pennhurst most májusban háromszor is elcsíphető, így a klipes dalok, és az album többi szerzeménye élőben is meghallgatható  lesz a közönség számára.
Először most pénteken (05.06.) Hajdúszoboszlón lépnek fel az Action és a Gate69 társaságában, majd 05.13-án Dunaszerdahelyre látogatnak a Pair o Dice zenekarral.
A hónap végén pedig a székesfehérvári Nyolcas Műhely közönségét mozgatják majd meg a Your Last Steps és a Petricor zenekarokkal.

Események:
Hajdúszoboszló 05.06. https://fb.me/e/3htwLfFby
Dunaszerdahely 05.13. https://fb.me/e/1tgz1KokL
Székesfehérvár 05.27. https://fb.me/e/1Fb2yveTn

Zenekari elérhetőségek:
Facebook: https://www.facebook.com/pennhurstband/
Weboldal: https://pennhurstband.com/
Instagram: https://www.instagram.com/pennhurst_official/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6MuPNU1fUhxxIneRbLBWJZ

Source

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Kronos Mortus nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.