If Die Today – Új lemez

The Abyss In Silence címmel jelent meg az post-hardcore/sludge rock ‘n’ roll vonalán mozgó olasz If I Die Today zenekar új lemeze. Albumuk First Day (Denial) dalához videó is készült.

A The Abyss In Silence egy koncepctalbum, amely egy ember küzdelmeivel és sorsának elfogadásával foglalkozik. Története a halált az élet nélkülözhetetlen részeként határozza meg. Története főszálát az olasz költő, Cesare Pavese verse “Eljön a halál és a szemed lesz” adta. A lemez 8 erőteljes számot, dühöngő riffeket és finoman passzusokat tartalmaz. A hangzása továbbra is mélyen a hardcore-punkban, a metalban és a mocskos sludge rock ‘n’ rollban gyökerezik.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.