Elegeion – Új lemezzel tértek vissza

Plight Of The Eretic címmel jelent meg az ausztrál black/gothic/doom metalos Elegeion új lemeze. A banda 17 évvel The Last Moment című albuma után adta ki harmadik nagylemezét, amiről így beszéltek:

“Az öt szám majdnem 50 perc, és azt kapod, mait egy Elegeion albumtól várnál. A zenekar új tagokkal és új ötletekkel bővült, azonban szilárdan ragaszkodik a régi formulához.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.