Ruby The Hatchet – Itt van az új EP-jük

Fémforgács

Live At Earthquaker címmel adta ki új három tételes EP-jét a retro doom / psychedelic rockot játszó New Jersey-beli női-frontos Ruby The Hatchet.  Az EP megjelenése napján (április 22.) Primitive Man daluk hivatalos videóját tették közre.

Az EP-re két vadonatúj daluk élőben rögzített organikus és nyers változata, (melyeket a Kadavar-ral közös USA-beli turnéjuk során rögzítettek) és az Uriah Heep 1972-es rock himnusza, az Easy Livin’  feldolgozása kerül fel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.