Mirage: új dalt osztott meg a Choke City

Nuskull Magazin

A Choke City bemutatta új, Mirage című szerzeményét, amihez videoklip is készült. A budapesti dark pop zenekar új dala magában hordozza a már ismerős, álomszerű atmoszférát, ugyanakkor az eddigiekhez képest hajszálnyit könnyedebb. A dal felvételeit, a keverést és a maszterelést is mind a zenekar végezte el, a videót Szilágyi Rudolf rendezésében Karkecz Gergő fényképezte.

A zenekar az utóbbi hónapokban még kilenc új dalt rögzített, amelyek mind szerepelni fognak az év második felében várható első nagylemezükön.

//www.youtube.com/watch?v=_2nK44bbfB4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.