16 év után kiszáll a Suicide Silence dobosa, Alex Lopez

Nuskull Magazin

Kiszáll a Suicide Silence-ből a dobos, Alex Lopez – erősítette meg ezt a banda és a zenész egyaránt. Alex még 2006-ban (20 évesen) csatlakozott a deathcore-zenekarhoz, így már a rákövetkező évben megjelenő nagylemezes debütálást, a The Cleansinget is ő püfölte fel.

A zenekar szűkszavú közleményben köszönt el és kívánt minden jót a dobosnak a jövőbeni zenei és művészeti karrierjét illetően. Alex szintén nem eresztette bő lére a dolgot: megköszönte az eddigi és a további szeretet és támogatást, ami a munkáját övezi. A csapatot Ernie Iniguez segíti ki a jövő héten kezdődő amerikai turnéjuk során a Carnifex, Lorna Shore stb. társaságában, aki már a 2020-as Become the Hunter lemez dobsávjainak felvételébe is besegített.

Természetesen a banda szekere nem áll meg a csere miatt: a már említett tengerentúli körút után egy pár állomásos EU-kanyar is következik, hozzánk legközelebb Csehországban, a Basinfirefesten lépnek fel. Emellett gőzerővel készül a már említett ‘Hunter folytatása, erről jövő héten, május 4-én kapunk egy új dalt klip formájában. Az új lemez a csapat volt kiadójánál, a Century Media Recordsnél lát majd napvilágot, az újraegyesülés hozományaként pedig Eddie-ék júniusban újra kiadják a The Cleansinget, annak 15 éves évfordulója alkalmából megspékelve bónuszokkal, élő felvételekkel, exkluzív mörccsel, vinyllel, minden földi jóval. Itt szét is lehet nézni a portékák közt.

//www.youtube.com/watch?v=yoG1dW_7XV8

//www.youtube.com/watch?v=msM_4uznjAg

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.