Eternal Returns – Siege Sombre – klippremier

Fémforgács

Siege Sombre címmel egy vadonatúj videóval jelentkezett az India melodikus death metalos Eternal Returns duó. A videóban vendégként Viktor Lytvynov ukrán dobos szerepel, aki még dob témáit Ukrajnában a háború kitörése előtt vett fel a banda Hunchback Hatred lemezáhez.

A Siege Sombre egy olyan személy történetét meséli el, aki nem vágyik semmire az életben. Olyan gondolatokkal körülvéve, amelyek kiszakítják az embert a fizikai élt formájából. Választhat, vagy áldozata, vagy saját kényelmének az ura lesz. Válaszd a megfelelő felszabadulást.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.