Exocrine – Egy végtelenül intenzív lemezre számíthatunk tőlük

Június 17-én érkezik a francia tech-death metalos Exocrine ötödik nagylemeze, ami a The Hybrid Suns címet viseli. Lemezükkel kapcsolatban az alábbi infókat juttatta el hozzánk.

Azon voltunk, hogy ledöntsünk minden korlátot, mind a produkció és mind a kompozíciók tekintetében egyaránt. a The Hybrid Suns épp annyira okoz majd meglepetést, mint amennyire hűséges bandánk eredeti, sajátos hangzásához. Lévén ez az ötödik albumunk, képzelőerőnknek semmiféle határt nem szabtunk és minden tudásunkat beleadtuk új lemezünk dalaiban, amelyekben néhány vendégzenész is hallható lesz ezzel is gazdagítva zenénk univerzumát. Ezen felül új hangokkal és új hangszerekkel is megpróbálkoztunk, de a lényeg az, hogy egy végtelenül intenzív, őrületes, és remek szórakozást biztosító albumra számíthattok!

A kilenc dalos lemezről elsőként a címadó tétellel ismerkedhettek meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.