A zene mint gyógyír – Új dallal jelentkezett a White Ward

Új dalt osztott meg Leviathan címmel a White Ward. Az ukrán avantgarde black metal-zenekar különlegesnek számít a színtéren belül, mivel az alap hangszerek mellett szaxofont is gyakran használnak, ez alól nem kivétel a legújabb szerzeményük sem.

A zenekar hivatalos bejelentése szerint annak ellenére, ami jelenleg történik az országukban és azon túl, szükségesnek látták a negyedik nagylemezük megjelenését előbbre hozni, mivel hisznek abban, hogy zenéjük átsegíthet másokat a nehéz időkön, így nem várhattak tovább. A False Light című album így egészen pontosan június 17-én érkezik. A tracklist az alábbi lesz:

1. Leviathan
2. Salt Paradise
3. Phoenix
4. Silence Circles
5. Echoes in Eternity
6. Cronus
7. False Light
8. Downfall

A White Ward épp ma tartotta volna a második budapesti koncertjét, de nyilvánvaló okokból lemondták az egész turnét, ami egyébként Veszprémet is érintette volna.

//www.youtube.com/watch?v=lPWYcWK8o9g

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.