Már az sem biztos, szellem vagy-e, vagy ember – Új dalt mutatott a gyulai Berliose

Nuskull Magazin

Majd egy évvel ezelőtt adott ki utoljára új számot a gyulai Berliose, most pedig végre még egy friss dal előkerült az emo/alt rock/grunge-zenekartól. A Lángolón debütált Shreddie Prinze Jr. című dalhoz az alábbiakat fűzték a srácok:

Az első albumunktól eltérően itt jobban előtérbe lépnek a nu metal és a metalcore műfajok hatásai. A ránk jellemző érzelmes, negatív szövegvilág és a dallamos, mégis energikus hangzás viszont megmaradt. Ezt erősítették fel a kiabálós vokálok és a zúzósabb, kiállásokra építő gitározás. A szöveg fő motívuma a kettőség és az ezzel járó bizonytalanság. Amikor szeretnél egyedül maradni, de közben mégis inkább valahol máshol lennél. Ezek az érzések egy álmatlan éjszaka keretén belül jelennek meg, ahol már az sem biztos, szellem vagy-e, vagy ember.

Ahogy az előző klipes számnál, a felvétel/keverés/maszter ezúttal is Tóth Gábornál a Ghostship Recordings stúdióban valósult meg, a videót pedig ismét Tobai Botond készítette.

A banda következő koncertje április 29-én lesz Budapesten az Aurórában, a semmisEMOké ’22 nevű kétnapos buli második napján.

//www.youtube.com/watch?v=iJA1bMcwB70

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.