Sinnery – Érkezik az új lemezük

Fémforgács

Hat évvel debütáló albumuk az A Feast of Fools útén új lemezével tér vissza az izraeli thrash/death  – modern metalos Sinnery. Black Bile címet viselő albumuk szeptember folyamán fog megjelenni. Ezzel kapcsolatban az alábbi hírt tették közé:

Ez az album számos különböző stílusjegyet visel magán, de alapvetően azt játsszuk, amit a legjobban szeretünk a metalzenében, vagyis többnyire kemény, súlyos és egyben melodikus témákat. Igyekeztünk még inkább nyilvánvalóvá tenni, mik voltak az inspirációink dalszerzés közben, zeneileg honnan érkeztünk és merrefele tartunk. Beleadtunk tehát mindent ebbe az albumba, annak érdekében, hogy egy 100%-os Sinnery anyagot kaphassanak kézhez a hallgatók.

Íme, rövid előzeteseit.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.