Darkher – A magány albuma

The Buried Storm címmel jelent meg a Jayn Maiven énekesnő-dalszerző vezette melankolikus atmoszférájú ambient dark-folk zenét játszó Darkher új lemeze.

A The Buried Storm lényegét tekintve hullámzó volt.” – mondja Jayn Maiven. “Kivitt a tengerre, és megírása közben csak a nyers érzelmek irányítottak és vezettek. Az alkotói útam legszebb része volt, hogy ezen a folyamaton keresztül mentem, és gyógyulást találtam általa. Remélem, hogy a hallgatóim zeném révén egy olyan belső világba kerülnek, amely mindig ott lesz számukra, amikor magányosak, amikor vigaszra vágynak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.