Everflash – Bemutatkozás

Fémforgács

Az Everflash alapvetően egy modern metal zenekar, dalaik írásakor bátran használják a klasszikus metal riffeket és vegyítik a modern kor elvárásainak megfelelő zenei elemekkel, dinamikus dallamvezetéssel és némi elektronikával fűszerezve. A zenekar 2019-ben Varga Rókus – dob (Artica Sound), Módos Gergő – gitár (Backseat), Pásztóy Balázs – basszusgitár (Nova Prospect, The Idoru) és Bencze Márton – gitár (Slytract, Conan’s First Date) alapította. A bandához énekesként 2021-ben csatlakozott Bihal Roland (Bihal Roland & The Crew, Megasztár 6 döntő, No Thanx) ezzel egésszé kovácsolva a formációt. A srácok a napokban jutatták el hozzánk első videójukat Üvöltsd, hogy halljam! címmel.

Az Üvöltsd, hogy halljam! című dal egy szakítás történetét meséli el. Mindkét fél szereti egymást, de küzdenek belső démonaikkal. Annyira szeretnék elmondani a másiknak, hogy mit éreznek, hogy az alapvetően szelíd szavakat már csak üvöltéssel tudják kifejezni. A lelkükben zajló folyamatokat, a vágyat, a másik iránt érzett szerelmet, ilyen impulzívan próbálják közölni a másikkal, így adva nyomatékot érzéseiknek.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.