Arð – Burden Foretold – új videó

Fémforgács

Februárban jelent meg a Mark Deeks multi-instrumentalista vezette atmoszférikus pagan black / folk vonalas brit Arð első lemeze Take Up My Bones címmel. Lemezéről Burden Foretold dalának friss szöveges videóját jutatta el hozzánk.

Jellegzetes atmoszférája van, amely hol gyászos, hol felemelő, már-már pátoszszerű dallamaival varázsol el bennünket. Borongós időkre tökéletes.” – mondta daláról.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.