Nightmare: bemutatta legújabb dalát a Within Destruction

Megérkezett a szlovén Within Destruction legújabb dala, ami a Nightmare címet kapta. A korábban slam/deathcore-ban utazó csapat folytatja a 2020-as, a szcénában nagy port kavart Yokai lemezük hangzásvilágát: tehát helyenként nu metalos, trapes, metalcore-os megoldások alkalmazása, lehetőleg minél több japán (azon belül is főleg animés) popkulturális utalgatással.

A Nightmare-ből nagyjából csak ez utóbbi hiányzik, cserébe kapunk óriási kórusokat, amiket a banda előtte nem nagyon csinált. A “zenekar zenél” kaliberű klipből az is kiderül, hogy a létszám is pöppet megcsappant, ugyanis tavaly kilépett a másik gitáros, Francesco, így hárman maradtak a fiúk, ének-gitár-dob fronton. A dal keverését és maszterelését Jeff Dunne (Motionless in White, Ice Nine Kills, Veil of Maya) végezte. Egyelőre nem tudni semmit a következő hanganyagról, viszont a srácok sűrűn hangoztatják, hogy ez az új fejezetük első állomása.

A banda már kétszer kényszerült lemondani a hazai fellépését a koronavírus miatt, viszont nagyon úgy néz ki, hogy idén már semmi nem állhat az útjukba, hogy szeptember 29-én bevegyék az új Dürer kistermét. Azt egyelőre nem tudni, hogy kik lesznek az előzenekarok, de amint kiderül, jelentkezünk.

//www.youtube.com/watch?v=m2cSy-PCt5U

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.